STREET PIZZA

Street Pizza- pirmā Neapoles picērija Rīgā.

Kopš atvēršanas brīža 2016. gadā, picērija pasniedz saviem viesiem picas, kas ceptas ozolkoka malkas krāsnī 400°C karstumā, kur tā pavada vien 90 sekundes. Mīkla tiek sagatavota pēc Neapoles picas tradicionālas receptes nosacījumiem un fermentēta 72h.Produktu kvalitāte nodrošina picas īpašo garšu. Pagatavošanas brīdī izmantojam San Marzano tomātus no Neapoles, DOP sertificētus produktus un augstas kvalitātes EXTRA VIRGIN olīveļļa.

Desertā mēs pasniedzam pašgatavotu tiramisu un gelato saldējumu no Itālijas.

Visi produkti, kas tiek atvesti no Itālijas -  sieri, tomāti, olīveļļa, milti u.c. ir sertificēti un izvēlēti kvalitātes dēļ. Mēs paši dodamies uz savu picēriju ne tikai strādāt, bet arī baudīt šos produktus. Uzkodas, picas, vīnu un espresso ar desertu.

 

Visus produktus var iegādāties pie mums picērijā līdzņemšanai uz mājām. Un atcerieties -  Neapoles pizza vislabāk garšo tikko no krāsns! Uz tikšanos picērijā!

 

MOLINO PASINI

FARINA ARTIGIANALI

milti no Itālijas saulē augušiem graudaugiem, kas maizei ļauj izdoties vienmēr.

Mēs strādājam ar augstas kvalitātes miltiem, kuri ļauj picas maizei garšot tik vienkārši un unikāli. Molino Posini milti bija viena no vairākām miltu izvēlēm uzsākot cept picas, taču mēs palikām pie šīs izvēles un turpinām sadarbību. Molino Posini piedāvā Neapoles sertificētus miltus, kas paredzēti picai kā arī ikdienā izmantojamos konditorejas miltus, miltus maize, pilngraudu miltus, fokačas miltus utt. Miltus var iegādāties pie mums picerijā mazos iepakojumos.

LA CARMELA

tomāti no Neapoles ar jau 60 gadus ilgu, vairāku paaudžu stāstu ir tomāti, kurus mēs izmantojam visām rosso picām. San Marzano ir klasisks itāļu šķirnes tomāts ar unikālu garšu. To autentiskā garša ir pietiekama, tāpēc mēs tai pievienojam tikai nedaudz sāli. Tomātus var iegādāties mūsu picērijā.

GUGLIELMI EXTRA VIRGIN

olīveļļa ir pārliecinošs, kvalitatīvs un mērķtiecīgs vairāku paaudžu ģimenes uzņēmums. Mēs vienmēr esam priecīgi saņemt jaunas garšas olīveļļas. Mūsu iecienīākās ir klasiskā Olio Fior d’o, ko pasniedzam kopā ar pizzu, Arancia - apelsīnu olīveļļa, Peperoncino ar čili un aromātiskā Tartufo bianco - trifeļu olīveļļa.